Personvernerklæring

Sikker nettbutikk

All informasjon du sender til oss over nettet er kryptert og dermed utilgjengelig for andre. Vi benytter oss av en kryptert sikker 128bits SSL tilkobling når du handler i vår nettbutikk.

Personopplysninger

Perlenettet.no behandler alle persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Når du handler med oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i bestillingen.

Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og evt retur håndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Hvis du selv ber om det vil du jevnlig få tilsendt opplysninger om varer og nyhetsbrev fra oss. Dette er et valg ved registrering som kunde. Du kan selv velge å ikke motta denne informasjonen lenger.

Visa og Mastercard

Betaling med kredittkort er trygt, enkelt og sikkert hos Perlenettet.

Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdato og en verifiseringskode og kan deretter vente på leveringen. Vi sammarbeider med Cardia for en rask prosessering av din kredittinformasjon, og alt foregår i meget sikre former. Din kortbetaling er like sikker som i den fysiske verden. Ingen får fysisk se kortnummeret ditt under betalingsprosessen.

Vi setter alltid kundens sikkerhet i fokus og sikkerhet er noe vi tar meget alvorlig.

Perlenettet.no

 

Kopirett © 2006 - 2018 Perlenettet - Nettbutikk utviklet i samarbeid med syntaxerror.no